Konferens med mediafokus

Vill ditt företag utveckla kompetens om hur media fungerar och hur din organisation kan möta kraven på transparens och tillgänglighet?

Behöver ni tips och verktyg för strategisk kommunikation eller coaching i krissituationer?

Med ett unikt samarbete med MicroMedia Dalarna erbjuder vi skräddarsydda lösningar, paketerade för just era behov.

Tobias Enmark har 25 års erfarenhet inom TV- och medieproduktion vid Sveriges Television och TV4. Med gedigen kunskap om coachning och erfarenhet av kriskommunikation är MicroMedia ett klokt val när ditt företag behöver stöd i mediefrågor.

Karina Saxvall, strateg och PR-konsult med en lång erfarenhet av att coacha i krissituationer och strategisk kommunikation, PR och marknadsföring i både privat-och offentlig sektor.

Exempel på tjänster:

  • Så hanterar du medierelationer – Konkreta tips på hur en intervjusituation hanteras på ett bra sätt. I workshopformat övar ni framför kameran, utvärderar och skapar trygghet. Ni lär er tekniker för hur ni får ert budskap att gå fram.
  • Filma med mobilen – en kurs om ca 3-6h där ni får kunskap om hur ni själva kan skapa filmer med god kvalitet för användning i sociala medier, utbildning och annan reklam.
  • Krishantering i tuffa tider – förbered dig och din organisation på medial Uppmärksamhet när det inte gått som det var tänkt. Att träna tanken och vara beredd på krisen är viktigt. Det här tillfället ger möjlighet till praktisk träning när frågorna blir extra tuffa.
  • Trygg och Snygg i Digitala möten – I riktig och professionell studiomiljö får du tips, råd och träning på framträdandeteknik i digitala möten. Ibland är det extra viktig att se bra ut!

Med boende en eller flera nätter på nyrenoverade Elite hotell i Borlänge har ni allt under samma tak. I samma byggnad som hotellet huserar MicroMedia Dalarna och här finns även Meetings by CoSpace med ljusa, fräscha och moderna möteslokaler.

Hotell Elite ligger mitt i Borlänge centrum – ett centrum där utveckling och förändring står högre upp på agendan än någonsin tidigare.

Med en tågresa från Stockholmsregionen på mindre än 2,5h och Borlänge resecentrum bara 5 minuters promenad från hotellet är resan hit enkel.

Bo bra, öka er mediakompetens på det område ni behöver det bäst, umgås och ät gott. Passa på att uppleva Dalarna med en halvdagsutflykt där vi sätter innehållet efter era önskemål.

Exempel:

  • Ett besök i otroligt häftiga äventyrsgruvan är ett minne för livet. Visste ni att nere i gruvan finns en nybyggd bastu intill den underjordiska turkosblåa sjön? Wow säger vi bara!
  • Paddla eller åk skridskor på Dalarnas skärgårds sjö Runn och avsluta med ett besök i den finaste av bastuflottar.
  • Smaka på Dalarna – en exkursion mellan lokala mathantverkare.

Detta är bara några få exempel på fantastiska Dalaupplevelser.

Hör av er via mail eller telefon och berätta om era behov och önskemål så sätter vi ihop ett program för just er.

Följande är ett exempel på hur era dagar kan läggas upp:

Dag 1

Ca 12.00 Ankomst till Borlänge (resecentrum tåg/buss ligger på 5min promenadavstånd från hotellet)

12.30 Lunch vid ankomst vid hotellet

13.30 Del 1 mediafokus

15.00 Incheckning i bekväma rum.

15.30 – 17.30 möteslokal tillgänglig

18.30 Middag

Dag 2

8.00 Frukost

9-12 Del 2 mediafokus inkl. fika

12.15 – 16.30 Vald Dalaupplevelse som inleds med lunch.

18.30 Middag

Dag 3

8.00 Frukost

9.00 – 10.30 Del 3 mediafokus

10.30 -11.00 Fika + utcheckning