Lär känna oss

Experience Dalarna skapar möjligheter för de mindre besöksnäringsföretagen på Dalarnas landsbygd att nå ut genom att ingå i olika paketeringar.

Genom att skapa kvalitetssäkrade och väl genomtänkta paket är Experience Dalarna också den enklaste vägen för dig som kund att boka minnesvärda upplevelser i vårt vackra och kontrastrika landskap.

När vi skapar paketen så gör vi allt för att du ska få den bästa totalupplevelsen. Vi förbereder. Du reser, upplever och njuter av Dalarna.

Vi jobbar också som konsulter inom besöksnäringen med stort som smått. Vi föreläser och utbildar även inom värdskap & service, både ute hos företagen samt direkt mot ungdomar som ska ta sina första steg på arbetsmarknaden.

nina

Nina Holpers

Jag är uppvuxen i Borlänge men har på båda föräldrarnas sida mina rötter i Leksand. Jag arbetade tidigt inom både hotell och restaurang och sedan följde många år utomlands inom turism- och resebranschen. Efter utbildning i Malmö flyttade jag hem till Dalarna igen. Här har jag arbetat som fastighetsmäklare där den viktigaste drivkraften alltid har varit nöjda kunder. 

Jag är eftertänksam och analytisk men också en person som behöver rörelse i tillvaron. 2020 var det dags att röra sig framåt och parallellt med jobb påbörjades utbildningen till affärsutvecklare inom besöksnäringen. 

Med mina ständiga idéer till utveckling och mitt påhittiga sinne föll det sig naturligt att slå mig ihop med Sara. Tillsammans är vi ett fantastiskt team som kompletterar varandra i både personligheter och kompetenser. 

När jag inte jobbar på nya spännande idéer och lösningar för din Dala-upplevelse så är jag tillsammans med familj och vänner. Jag gillar mat och vin, små utflykter, bra filmer, skogen, tystnad – och salt lakrits. 

Trots bra digitala lösningar tycker jag inte att man ska underskatta den personliga kontakten. Så tveka aldrig att höra av dig!

sara

Sara Wester

Jag är född och uppvuxen i den lilla byn Furudal i en företagarfamilj. Där lärde jag mig tidigt att både inventera varor, pressa pappkartonger och städa fruktdiskar innan min resa fortsatte vidare utomlands. 

Under drygt 10 år jobbade jag mig runt om världen men nu bor jag sen 15 år tillbaka i Dalarna igen och har jobbat inom affärsresesegmentet sen dess. Här har jag utvecklat min fingertoppskänsla för att ge riktigt bra service, hur man kommunicerar bäst beroende på situationen och att vara effektiv utan att missa detaljer. När pandemin slog till, tog jag chansen att vidareutbilda mig till affärsutvecklare med spetskompetens mot besöksnäringen. Här kunde jag ta tillvara all den kunskap jag samlat på mig och vässa den ytterligare. Under utbildningen så blev det tydligt för mig att samverkan och landsbygdsutveckling är något som ligger mig varmt om hjärtat. Dalarna har så otroligt mycket som vi inte riktigt tar vara på ordentligt. 

Jag är lugn, metodisk och har stenkoll på alla detaljer som behövs för att skapa paketresor och ser fram emot att ta hand om just dig. När du ringer eller mejlar oss så kommer du garanterat att få prata med mig vid något tillfälle vilket jag verkligen ser fram emot!

När jag inte jobbar så spenderar jag min tid med familjen i Falun, jag stickar hellre än bra. Jag kan mer än jag borde om Fortnite och dessutom tror jag att jag gillar att vandra i skogen.