Lär känna oss

Experience Dalarna skapar färdiga upplägg för olika typer av grupper som kommer till Dalarna.

Vi allt för att er grupp ska få den bästa totalupplevelsen. Vi förbereder. Ni upplever och njuter av Dalarna.

Vi föreläser och håller även workshops inom värdskap & service.

bild nina

Nina Holpers

Jag är uppvuxen i Borlänge men har på båda föräldrarnas sida mina rötter i Leksand. Jag arbetade tidigt inom både hotell och restaurang och sedan följde många år utomlands inom turism- och resebranschen. Efter utbildning i Malmö längtade jag hem till Dalarna igen. Här har jag arbetat som fastighetsmäklare i många år och den viktigaste drivkraften alltid har varit nöjda kunder. 

Jag är en driven person som tycker att det viktigt med utveckling och rörelse i tillvaron. 2020  utbildade jag mig till affärsutvecklare inom besöksnäringen. 

Experience Dalarna föddes när jag och min kurskamrat Sara Wester tyckte oss se ett behov av en "spindel i nätet" funktion inom besöksnäringen i Dalarna.

En aktör som kan paketera ihop kvalitetssäkrade upplevelser från små och stora leverantörer och sälja dem till besökarna av vårt fantastiska landskap.

När jag inte jobbar på nya spännande idéer och lösningar för din Dala-upplevelse så är jag helst tillsammans med familj och vänner. Jag gillar mat och vin, små utflykter, bra filmer, skogen, tystnad – och salt lakrits. 

Trots bra digitala lösningar tycker jag inte att man ska underskatta den personliga kontakten. Så tveka aldrig att höra av dig!

sara

Sara Wester

Jag är född och uppvuxen i den lilla byn Furudal i en företagarfamilj. Där lärde jag mig tidigt att både inventera varor, pressa pappkartonger och städa fruktdiskar innan min resa fortsatte vidare utomlands. 

Under drygt 10 år jobbade jag mig runt om världen men nu bor jag sen 15 år tillbaka i Dalarna igen och har jobbat inom affärsresesegmentet sen dess. Här har jag utvecklat min fingertoppskänsla för att ge riktigt bra service, hur man kommunicerar bäst beroende på situationen och att vara effektiv utan att missa detaljer. När pandemin slog till, tog jag chansen att vidareutbilda mig till affärsutvecklare med spetskompetens mot besöksnäringen. Här kunde jag ta tillvara all den kunskap jag samlat på mig och vässa den ytterligare. Under utbildningen så blev det tydligt för mig att samverkan och landsbygdsutveckling är något som ligger mig varmt om hjärtat. Dalarna har så otroligt mycket som vi inte riktigt tar vara på ordentligt. 

Jag är lugn, metodisk och har stenkoll på alla detaljer som behövs för att skapa paketresor och ser fram emot att ta hand om just dig. När du ringer eller mejlar oss så kommer du garanterat att få prata med mig vid något tillfälle vilket jag verkligen ser fram emot!

När jag inte jobbar så spenderar jag min tid med familjen i Falun, jag stickar hellre än bra. Jag kan mer än jag borde om Fortnite och dessutom tror jag att jag gillar att vandra i skogen.