Lär känna oss

Experience Dalarna skapar färdiga upplägg för olika typer av grupper som kommer till Dalarna.

Vi allt för att er grupp ska få den bästa totalupplevelsen. Vi förbereder. Ni upplever och njuter av Dalarna.

Vi föreläser och håller även workshops inom värdskap & service.

bild nina

Nina Holpers

Jag är uppvuxen i Borlänge men har på båda föräldrarnas sida mina rötter i Leksand. Jag arbetade tidigt inom både hotell och restaurang och sedan följde många år utomlands inom turism- och resebranschen. Efter utbildning i Malmö längtade jag hem till Dalarna igen. Här har jag arbetat som fastighetsmäklare i många år och den viktigaste drivkraften alltid har varit nöjda kunder. 

Jag är en driven person som tycker att det viktigt med utveckling och rörelse i tillvaron. 2020  utbildade jag mig till affärsutvecklare inom besöksnäringen. 

Experience Dalarna föddes när jag och min kurskamrat Sara Wester tyckte oss se ett behov av en "spindel i nätet" funktion inom besöksnäringen i Dalarna.

En aktör som kan paketera ihop kvalitetssäkrade upplevelser från små och stora leverantörer och sälja dem till besökarna av vårt fantastiska landskap.

När jag inte jobbar på nya spännande idéer och lösningar för din Dala-upplevelse så är jag helst tillsammans med familj och vänner. Jag gillar mat och vin, små utflykter, bra filmer, skogen, tystnad – och salt lakrits. 

Trots bra digitala lösningar tycker jag inte att man ska underskatta den personliga kontakten. Så tveka aldrig att höra av dig!

6bdeb48e-c4c3-4e89-b224-fbf63a16c138

Kenneth Iseli

Född i Falun. Uppväxt i Gagnef. Bor i Borlänge. Är delvis uppväxt i Schweiz där jag också har min "gamla" familj kvar.

Min resa inom besöksnäringen startade redan som sextonåring med ett sommarjobb som guide vid Gagnefs Minnesstugor. Vårt landskap är ju som bekant ett av landets starkaste turistdestinationer. Att få glädja folket med extraordinära upplevelser i vår härliga region känns verkligen inspirerande.

Jag gillar att åka skidor, både på längden och utför. Ett soligt Gyllbergen utanför Borlänge är en fin upplevelse. Älskar också hockey och Leksands IF. Har som målsättning att vässa mina skills i köket och att lära mig italienska - Ciao!